mandag 11. oktober 2010

Mammarias lille klageliste :)

Og skal vi oppdatere litt? Vel, jeg fikk plutselig lyst til å klage litt. Siden jeg er gravid, er det lov. Her er nemmlig noen gravid-plager:
  1. Kribling i beina når jeg skal sove om kvelden, og egentlig ellers om dagen også når jeg skal hvile meg. SUPERIRRITERENDE! Jeg har veldig lyst til å gråte, hadde det bare HJULPET! ARG!
  2. Kramper i beina når jeg skal sove, VONDT, og det forstyrrer nattesøvnen min i aller høyeste grad. (nå har det ikke vært så veldig mye av dei i det siste da, men skal man klage kan man like godt gjøre det skikkelig)
  3. Halsbrann. Og det BRENNER! Jeg drikker vann i bøtter og spann og inbiller meg at jeg blir overtent og brenner opp hvis jeg ikke gjør det. Melk er det for mye kcal i til at jeg kan drikke ubegrenset synes jeg.....
  4. Kynnere. Ved den aller minste bevegelse knyter det seg i magen, og jeg tror et øyeblikk at den skal sprekke. Noe som fører til at jeg noen ganger beveger som en strandet hvalross mest sannsynlig gjør. 
  5. Hjertebank. I tide og i utide hisser hjertet mitt seg opp over ingenting, og jeg tror at øyeblikk at jeg akkurat har løpt maraton før jeg kommer på at jeg bare er en gravid slappfisk som så vidt akkurat greier å "løpe" i 3 minutter før jeg har så vonde kynnere at jeg holder på å dø.
Da har jeg fått lettet mitt hjerte. Når jeg ser over innlegget må jeg bare konkludere med at dette er jo slett ikke så ille. (bortsett fra kriblingen i beina da..) Hadde det ikke vært for at jeg er gravid og slapp, skulle jeg listet opp fordelene også. Men det får bli en annen gang, for nå fikk jeg hjertebank også.....

4 kommentarer:

  1. Stakkars deg! Men nå nærmer det seg slutten :) Jiiiippi!

    SvarSlett
  2. Har du prøvd å knaske mandler når du får halsbrann? Det hjelper for meg. :)
    Er det når du har kynnere at du kjenner hjertebank? Det merker jeg noen ganger. Akkurat som jeg er på joggetur.

    SvarSlett